Z és Alfa – vagy egyszerűen csak „fiatalok”?

A SULIMOTIVÁTOR életében ez most egy olyan időszak, amikor keressük mindazokat a lehetőségeket és együttműködéseket, amelyek során a SULIMOTIVÁTOR céljai kiteljesednek.  Olyan érdekes és értékes emberekkel való találkozásokat keresünk, akik inspirációt adhatnak sokunknak. És az sem meglepő, ha fiataloktól is tanulhatunk valamit…

A mai délelőtt tényleg úgy telt, ahogy ez a SULIMOTIVÁTOR „terveiben szerepelt”. Vonjuk be a fiatalokat a SULIMOTIVÁTOR vérkeringésébe, s az iskola mellett csöppenjek bele a felnőttek világába is; tapasztalják meg, hogy mindezeket lehet úgy is csinálni, hogy közben jól érezzük magunkat.

Ilyen találkozás volt a pénteki Trunk Tamással, és édesanyjával, Trunkné Dr. Jánosy Zsuzsannával.

Tamásról tudni kell, hogy élsportolóként síel, „testközelből” Z generációs szakértő, hobbijának élve influencer, s végül, de nem utolsósorban író is, aki 13 évesen adta ki első könyvét, és 15 évesen már második könyvéhez kezd hozzá. Előadásokat tart. Szereti, ha a felnőttek meghallják a fiatalok hangját és gondolatait.

Jó látni azt, amit felnőttként mindig is hinni akartunk, hogy vannak olyan fiatalok, akik tanulnak, tudatosan készülnek a jövőre, aktívan sportolnak, komolyan foglalkoztatják őket a korosztályukat érintő kérdések és a saját generációjukat képesek sikeresen megszólítani.

Mit tanulhatunk Tamástól és szüleitől?

Az életre tényleg soha nincs elég korán elkezdeni a felkészülést. És az igazán szerencsés, ha a fiatalokat olyan szülők és felnőttek veszik körül, akik támogatják és motiválják őket álmaik elérésében. Jó az, ha a fiatalokat komolyan veszik és bíznak bennük.

Az inspiráció felbecsülhetetlen.

Szólj hozzá!