Mozgás és testkultúra – Katus Tamással a Testnevelési Egyetemen

Mozgás és testkultúra – Katus Tamással a Testnevelési Egyetemen

,,Van, aki 50 évesen már haldoklik, míg más ember számára 50 évesen kezdődik maga az élet.”

Hogyan lehetséges az, hogy megfelelő erőnlét, izomállomány és ízületi hajlékonyság híján végül is saját testünk cserben hagyhat bennünket, szinte börtönbe zárva és meghiúsítva életünk kiteljesedésének  lehetőségeit?

Nem leegyszerűsített válaszokat, és nem is reklámszövegeket vagy szlogeneket vártunk Katus Tamástól, hanem amiatt találkoztunk vele a Testnevelési Egyetemen gyermekeinkkel együtt, hogy úgy beszélgessünk egy hiteles szakemberrel a testkultúrát érintő kérdésekről, hogy saját versenysportoló, edzői, szakágvezetői tapasztalatait, anatómiai és egyéb kutatásait, illetve megfigyeléseit összehangolva átfogó képet kaphassunk a teljes kérdéskörről. A sportot és testedzést érintő, s már meglévő ismereteink mellé szerettünk volna újszerű látásmódban részesülni, ami  a továbbiakban segítségünkre lehet abban, hogy családjainkon belül a megfelelő testkultúrát és az ahhoz való helyes viszonyulást kialakíthassuk és elmélyíthessük.

Az ismeretek mellé rengeteg motivációt is kaphattunk ezen a találkozón, hiszen sokszor nem elég csak fejben tudni valamit, cselekedni is kell annak érdekében, hogy bizonyos dolgokon változtassunk és kialakítsuk az életünkben azokat a megoldásokat, amelyek a jövőbe mutatnak egy-egy fontos területen – akár testünk fizikai állapotát, edzettségét illetően is.

Részletek

Kezdés

2020.02.27. - 16:00

Vége

18:00

Event Categories

éles


Jelentkezés

    A jelentkezési űrlap használatához a böngésző szkriptek futásának engedélyezése szükséges. Hiba esetén kérjük frissítse az oldalt! Ha az ön böngészőjében a szkriptek blokkolva vannak, az űrlap nem fog működni. Ezesetben kérjük emailben jelentkezzen az info@sulimotivator.hu címen, megjelölve az esemény megnevezését és dátumát! Köszönjük!

    Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.*
    Adatkezelési tájékoztató

    Hozzájárulok a Sulimotivátor eseményekkel, hírekkel kapcsolatos emailek küldéséhez a fenti email címre.

    Szólj hozzá!