Inspiráló kávéházi beszélgetés Niszkács Annavál egy szelet zserbó mellett

Inspiráló kávéházi beszélgetés Niszkács Annavál egy szelet zserbó mellett

Tradíció és innováció … Már a rendezvény címe is nagyon izgalmasan hangzik. Hogyan lehet megújítani egy olyan márkát, ami 100 éve túlzás nélkül európai hírnek örvenő kiválóságnak számított?

Nagy megtiszteltetést jelentett számunkra a belváros egyik ékkövének számító Gerbeaud-házban működő cukrászdában vendégeskedni és Niszkács Annát, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. társügyvezetőjét kérdezni és hallgatni cukrászatról, gasztronómiáról, szenvedélyes munkavégzésról.

Már maga a polgári milliő is megfelelő keretet biztosít a beszélgetéshez, de amikor mentalitásról, saját tudásunk és ismereteink fejlesztéséről, folyamatos szakmai igényességről, illetve a környezetünkhöz való pozitív hozzáállásról és nyitottságról hallunk tőle, akkor még jobban elmélyül bennünk a meggyőződés, hogy érdemes volt ma este találkoznunk a fiatal üzletasszonnyal.

Közel egy órás dinamikus beszélgetésünk során újra és újra ráébredhettünk, hogy a kiváló eredmények elérése mögött mindig hatalmas munka, tudatosság és felkészültség áll, valamint rengeteg jó emberi kapcsolat is, amelyek építése és ápolása szinte az egyik legfontosabb dolog az életben már iskolás korunktól kezdve.

Öröm számunkra, hogy Niszkács Anna gondolatébresztő tanácsai révén, a gyakorlati életből kiindulva gyermekeink ismételten inspirációt kaphattak a tanuláshoz – megbecsült vendégként egy szelet zserbó mellett.

Részletek

Kezdés

2020.02.06. - 16:00

Vége

18:00

Event Categories

éles


Jelentkezés

    A jelentkezési űrlap használatához a böngésző szkriptek futásának engedélyezése szükséges. Hiba esetén kérjük frissítse az oldalt! Ha az ön böngészőjében a szkriptek blokkolva vannak, az űrlap nem fog működni. Ezesetben kérjük emailben jelentkezzen az info@sulimotivator.hu címen, megjelölve az esemény megnevezését és dátumát! Köszönjük!

    Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.*
    Adatkezelési tájékoztató

    Hozzájárulok a Sulimotivátor eseményekkel, hírekkel kapcsolatos emailek küldéséhez a fenti email címre.

    Szólj hozzá!