MERCEDES testközelből

MERCEDES testközelből

Személyesen is megnézhettük, hogyan működik egy 1926-ban alapított professzionális cég, betekintést nyerhettünk a gyártási folyamatba, hogyan készül a CLA és a CLA Shooting Brake, miként „dolgoznak” a robotok, és még sok – sok izgalmas dolog az autógyártás egyik úttörőjétől. Mindezt a helyszínen, Kecskeméten egy világszínvonalú üzemben!


Visszajelzések

Szülőként – kísérőként vehettem részt a kecskeméti Mercedes gyár látogatásán. Felnőttként is csodálattal nézi az ember azt a technológiai arzenált, amit beépítenek ezekbe az autókba, illetve azt a szervezettséget, logisztikát, precízséget, amiből mindannyian meríthetünk a saját munkánkba. Külön köszönettel tartozunk az „idegenvezetésért”, hiszen olyan életszerűen, színesen beszélt a bennünket vezető hölgy és adta át az információkat, hogy egy kevésbé műszaki beállítottságú érdeklődő számára is érdekfeszítő volt!

A fiatalok számára pedig – hiszen ez a SULIMOTIVÁTOR célja között is szerepel – a motiváción felül szintén egy inspirált jövőképet tárt fel!
Egy ilyen gyárlátogatás után biztosan a tanulás is jobban megy!

Szülő

Soha nem jártam még ilyen helyen!

Ennyire közelről látni azokat az autókat, amiről álmodozunk, tényleg roppant izgalmas dolog! Mintha egy más világba csöppentünk volna! Óriási lelkesedést váltott ki belőlünk mindaz, amit tapasztaltunk az itt eltöltött két óra alatt.

Továbbtanulás előtt állunk, így más szemszögből is tanulságos volt, amit a helyszínen láttunk és hallottunk: olyan szakmák is megnyíltak lehetőségként előttünk, amikről nem is tudtuk, hogy léteznek. Sok ilyen gyakorlati tapasztalatra lenne szükségünk a tanulás mellett.

diák, 14 éves

Részletek

Kezdés

2018.05.08. - 17:00

Event Categories

éles

Helyszín

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

Mercedes út 1.
Kecskemét
Hungary
6000

Jelentkezés

    A jelentkezési űrlap használatához a böngésző szkriptek futásának engedélyezése szükséges. Hiba esetén kérjük frissítse az oldalt! Ha az ön böngészőjében a szkriptek blokkolva vannak, az űrlap nem fog működni. Ezesetben kérjük emailben jelentkezzen az info@sulimotivator.hu címen, megjelölve az esemény megnevezését és dátumát! Köszönjük!

    Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.*
    Adatkezelési tájékoztató

    Hozzájárulok a Sulimotivátor eseményekkel, hírekkel kapcsolatos emailek küldéséhez a fenti email címre.

    Szólj hozzá!