Fedezd fel Budapestet angolul – motivált fiatalokkal

Fedezd fel Budapestet angolul – motivált fiatalokkal

Szeretettel ajánljuk a Sulimotivátor egyhetes angol nyelvi táborát, melynek fő célja a város megismerése angolul a diákok szemén keresztül. Az ötnapos intenzív angol gyakorlás mellett minden nap egy nevezetességet látogatunk meg Budapesten, például hétfőn a varázslatos Margit-szigetet, kedden a grandiózus Parlamentet, szerdán a világörökség részévé fogadott Andrássy utat. A csütörtöki programunknak a tárlataiban gazdag Magyar Nemzeti Galéria ad helyet, utolsó napi úti célunk pedig a híres-neves Budai vár. Főbb céljaink, hogy a gyermekek egy hét alatt a lehető legtöbbet hallják az angol nyelvet, új szavakat tanuljanak meg, és angolul újra felfedezzék a már számukra ismert környezetet. A fent említett programokkal a gyerekeknek egy angol nyelvi környezetet tudunk biztosítani a saját országunk fővárosában. A városnézés mellett, minden nap tartunk egy tematikus megbeszélést, ahol interaktívan átbeszéljük a nap eseményeit és a megtanult anyagot, természetesen angol nyelven. Emellett angol játékokat, társasjátékokat is biztosítunk, hogy minden pillanatot megragadjunk a játékos nyelvfejlesztés érdekében.

We are offering a one week English camp, organised by SULIMOTIVATOR, whose main aim is to discover the city through the eyes of the children. Besides the five-day intensive English practice we are visiting the famous sightseeing points of Budapest, for instance on Monday the mysterious Margaret Island, on Tuesday the grandiose Parliament, on Wednesday the Andrassy Avenue, which is the part of the World Heritage. On Thursday the Hungarian National Gallery gives us a wonderful opportunity to see the permanent exhibitions and on the last day our destination is to cover the well-known Castle Hill on the Buda side. Our goals are to make children use the English language as much as they can, to learn new vocabulary and to discover their environment with the help of English. With the given programs we are providing an English speaking environment in the capital of Hungary. After seeing the popular sights in Budapest we are revising the given day topic, vocabulary and talking about the fresh gained experience in an interactive way, of course, in English. We are bringing English games, board games in order to make the language learning fun and enjoyable.

 

 

A tábor előnye, hogy azok a 11-15 éves fiatalok, akik már rendelkeznek nyelvi alapokkal, és szeretnék fejleszteni angoltudásukat, egy olyan közösséghez csatlakozhatnak, melynek tagjai nyitottak a világra, és ha esetleg hiányzik is a magabiztosság a nyelv használatában, mégis kihívásnak tartják saját nyelvtudásuk fejlesztését. Képzett és munkájukra igényes nyelvtanáraink célja, hogy a fiatalok a mindennapi élethelyzetekben gyakorlatiasan, bátran és napról-napra gördülékenyebben használják az angolt.

A tábor végén a résztvevők szülei számára a gyermekek fejlődéséről személyre szabott nyelvtanári értékelés – Evaluation Sheet – készül.

 

 

Tervezett napi időbeosztás

08:00 – 08:30    Érkezés

08:45 – 09:15    Reggeli – napindító beszélgetés angolul

09:30 – 12:45    Aznapi budapesti nevezetesség meglátogatása

13:00 – 13:45    Ebéd – beszélgetés a délelőtti élményekről

13:30 – 15:30    Tematikus megbeszélés a nap szavaival – játékkal összekötve – a tanult témában

 

2020. JÚLIUS 13 – 17.

2020. JÚLIUS 20 – 24.

 

MagNet Közösségi Ház – 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Egyeztetés személyesen: +36 30 933 1819 vagy +36 30 860 8120

A programok egyéb okok fennállása esetén változhatnak.

Részletek

Kezdés

2020.07.13. - 08:00

Vége

2020.07.17. - 15:30

Event Categories

éles


Jelentkezés

    A jelentkezési űrlap használatához a böngésző szkriptek futásának engedélyezése szükséges. Hiba esetén kérjük frissítse az oldalt! Ha az ön böngészőjében a szkriptek blokkolva vannak, az űrlap nem fog működni. Ezesetben kérjük emailben jelentkezzen az info@sulimotivator.hu címen, megjelölve az esemény megnevezését és dátumát! Köszönjük!

    Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.*
    Adatkezelési tájékoztató

    Hozzájárulok a Sulimotivátor eseményekkel, hírekkel kapcsolatos emailek küldéséhez a fenti email címre.

    Szólj hozzá!